Melikgazi Belediyesi 64 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracak!
Melikgazi Belediyesi tarafından toplam 64 adet daire açık artırma yöntemi ile satışa sunulacak.

Anbar ve Battalgazi mahallelerinde bulunan dairelerin satılacağı Melikgazi Belediyesi konut satışı açık artırması 06 Ağustos 2019 Salı günü saat 14.30’da Melikgazi Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak. 2+1 ve 3+1 planındaki konutların satılacağı Melikgazi Belediyesi daire ihalesi sonucunda konutlara 36 aya varan taksit imkanı ile sahip olunabilecek.

İhaleye katılabilmek için:
a) Gerçek Kişilerden: Belediyemize yatırmış oldukları geçici teminat makbuzu veya Banka teminat mektubu, nüfus cüzdan fotokopisi ve adres bildirim belgesi,
b) Tüzel Kişilerden: Belediyemize yatırmış oldukları geçici teminat makbuzu veya Banka teminat mektubu, ihaleye iştirak eden şirketin, şirketi temsil eden yetkili şahıs veya şahısların yetki belgesi ve imza sirkülerini, ibraz etmeleri gerekmektedir.

Melikgazi belediyesi satılık daireler listesi şu şekilde;




İhalenin detaylı bilgisi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181