Sakarya Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı 2 Kasım 2021!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı 2 Kasım 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 2 Kasım 2021 Salı Günü Saat 15.00’de Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda yapılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;


Teklif zarfları 02.11.2021 Salı günü saat 11:00’a kadar Sakarya Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğüne sıra numaralı alındılar karşılığında elden teslim edilebilecektir. 

Posta ile yapılacak başvurular, ihale dosyası üzerine “İhale Komisyonuna iletilmek üzere ibaresi yazılarak” ve ihale dosyası bir dilekçe ekine eklenerek iadeli taahhütlü gönderilecektir. Posta yolu ile yapılacak tekliflerin ihale saatine kadar Kurumumuz Kavaklar Caddesi No: 7 Adapazarı/SAKARYA adresine ulaşması şarttır. İhale saatinden sonra idaremize ulaşacak teklifler, idaremiz tarafından değerlendirmeye alınmayacaktır. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden idaremiz sorumlu değildir

Sakarya Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Sakarya büyükşehir belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181