Samsun İlkadım Belediyesi taşınmaz satışı 18 Kasım 2020!

Açık teklif usulü ile yapılacak olan Samsun İlkadım Belediyesi taşınmaz satışı 18 Kasım 2020 detaylarını sizler için araştırdık.

Samsun İlkadım Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 18 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 10:30 da İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binasında bulunan Encümen toplantı salonunda (Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı No: 157 İlkadım/SAMSUN ) yapılacak olup, teklifler en geç 17/11/2020 Salı günü, mesai bitimine kadar Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne teslim edilecek.

Samsun İlkadım Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;
Mülkiyeti Samsun İlkadım Belediyesi’ne ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi, 7947 ada,1 nolu 2379,75 m² lik parsel ve bu parsel üzerinde bulunan 4 katlı bina (Bahçelievler Mah. Şehit Mehmet Sandıkçı Sk. No: 1 İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası ve yeri) 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. maddesinin (a) bendi gereğince KAPALI TEKLİF ve AÇIK ARTTIRMA usulü ile satılacaktır.

Taşınmazın satış bedeli 12.500.000,00 TL (On İki Milyon Beş Yüz Bin Türk Lira)olup, geçici teminatı 400.000,00 TL (Dört Yüz Bin Türk Lira ) ’dır. İhaleyi kazanan istekli, ihaleyi kazandığına dair Belediyece gönderilen yazının tebliği gününden itibaren 15 gün içinde; resmi vergi ve harçlar ile ihale bedelinin tamamını ödemek zorundadır. Ödemenin belirtilen sürede yapılmaması durumunda geçici teminat irat kaydedilecektir

Samsun İlkadım Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Samsun İlkadım belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181