Şanlıurfa Haliliye Belediyesi taşınmaz satışı 23 Haziran 2023!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Şanlıurfa Haliliye Belediyesi taşınmaz satışı 23 Haziran 2023 detaylarını sizler için araştırdık.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 23 Haziran 2023 tarihinde saat: 14.30'da Haliliye Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi 2. Kat Göbeklitepe Konferans Salonu (Osmangazi Mahallesi, Vali Konağı yanı, 390. Sokak No: 1 Haliliye/ŞANLIURFA)  adresinde yapılacak.

Haliliye Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;

İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler İhale Dokümanını (Şartname ve Ekleri); Esentepe Mahallesi, Necmettin Cevheri Bulvarı Ak Parti İl Başkanlığı karşısı Haliliye Belediye Başkanlığı Hizmet Binası, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilir ve 1.000,00-TL karşılığında aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklifi olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

İhaleye girecek gerçek veya tüzel kişiler, yukarıda çizelgede belirtilen geçici teminatı, Şanlıurfa Ziraat Bankası Ticari Şubesi TR37 0001 0022 6667 9847 1450 28 IBAN nolu Belediyemiz banka hesabına yatırabileceği gibi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 26. ve 27. maddesine göre uygun olarak düzenlenmiş süresiz ve limit dâhilindeki Banka Teminat Mektubu da sunabilir.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Haliliye Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181