Trabzon Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak!

14 adet taşınmazın satılacağı Trabzon Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak.

Kapalı ve açık teklif usulü ile yapılacak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 13 Ekim 2021 Çarşamba Saat: 10:00’da Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Belediye Encümen Salonu (Gülbaharhatun Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi No: 201 Ortahisar/Trabzon) yapılacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi satılık taşınmaz detayları şu şekilde;

 
İhaleye teklif verecekler : İhale zarflarını, Gülbaharhatun Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi No: 201 Ortahisar/Trabzon adresinde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına en geç ihale günü olan 13.10.2021tarih ve saat 09:30’a kadar, sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. İhale zarflarına tekliflerin hangi işe ait olduğu, isteklinin Adı Soyadı veya Ticaret Unvanı ile açık adresi yazılacaktır. Posta ile gönderilecek tekliflerin en geç ihale günü olan 13.10.2021tarih ve saat 09:30’a kadar (idari şartnamenin 9. maddesine uygun olarak) Komisyon Başkanlığına ulaşmış olması şarttır. Postada olacak gecikmeler kabul edilmez. Komisyon Başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz. Saat ayarına Posta, Telgraf, Telefon (PTT) veya Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) İdarelerinin saat ayarı esas alınır.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181