Yalova Belediyesi gayrimenkul satışı yarın yapılacak!

Kirazlı Mahallesi'nde bulunan taşınmazın satılacağı Yalova Belediyesi gayrimenkul satışı yarın yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Yalova Belediyesi gayrimenkul satışı ihalesi 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü Saat: 15:40 itibariyle Yalova Belediyesi Encümen Salonu (Süleymanbey mahallesi, İstiklal Cad. No: 29 YALOVA) adresinde yapılacak.

Yalova Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;

İhaleye katılmak isteyenlerin şartnamede belirtildiği şekilde hazırlayacakları teklif mektuplarını ihale günü, ihale saatine kadar makbuz karşılığında Yalova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Süleymanbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Karizma İş Merkezi 4. Kat YALOVA adresine teslim etmeleri gerekmektedir.

Şartnameler mesai saatleri içerisinde Yalova Belediyesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Süleymanbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Karizma İş Merkezi 4. Kat YALOVA adresinden ücretsiz olarak görülebilir ve 500,00 TL karşılığında satın alınabilir. İhaleye katılacak olanların şartname almaları zorunludur. 

Yalova Belediyesi gayrimenkul satışı ihale detayları için tıklayınız.

Yalova Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181