'Dev kampanya ile lansman dönemini yeniden yaşıyoruz!'
Emlak Konut GYO'nun dev kampanyasına dahil olan Bulvar İstanbul'un yatırımcısı Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan; kampanya ile 1 Ağustostan bu yana lansman günleri gibi bir yoğunluk olduğunu belirterek, Emlak Konut GYO'nun girişimini oldukça başarılı bulduğunu belirtti.

Aydoğan; "Bulvar İstanbul olarak 2013'te faaliyete başladık şu an bizim bu kampanyada 77 konutumuz satışta. Sadece ilk gün 450 kişi satış ofisiyle irtibata geçti ve gün sonuna kadar 47 konutun satışı gerçekleşti. Yaşadığımız hain darbe girişiminin ardmdan tüm dünyayı şaşkın edecek şekilde Türkiye ekonomisi çok kuvvetli kaldı. Hiç zaman kaybedilmeden devlet desteğiyle bir çok proje de hızla hayata geçirilmeye başladı. Bu anlamda ülke ekonomimizin lokomotifi konumundaki inşaat sektörüne yönelik de ciddi çalışmalar yapılıyor. Emlak Konut GYO'nun başlattığı bu dev kampanyayı hemen arkasından GYODER üyeleri projelerine uyarladı. Sayın Cumhurbaşkanımız da bankaların kredi faizlerinde indirime gitmeleri gerektiğine değindi. Bugün, Türkiye için, ekonomimiz için seferberlik dönemidir. Herkesin üzerine düşeni yerine getirmesi gerekiyor. 2023 hedeflerine inancımız tam ve bu yönde çalışmaya da devam edeceğiz." dedi.

Türkiye Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181