Emlak Konut devir için gerekli evraklar!
Sektörde adından sıkça söz ettiren Emlak Konut devir için gerekli evraklar detaylarını sizler için araştırdık.

Emlak Konut, 3,8 milyar liralık ödenmiş sermayesi ve 30 Eylül 2018 itibariyle ulaştığı 22,9 milyar liralık aktif toplamıyla Türkiye’nin en güçlü şirketleri arasındaki yerini daha da sağlamlaştırdı. Bugüne kadar birçok projeye ve ihaleye imza atan firma projelerin inşaat çalışmalarını hızla devam ettiriyor. Sektörde adından sıkça söz ettiren Emlak Konut projeleri satışları da sürüyor. 

Emlak Konut devir için gerekli evraklar detayları şu şekilde;
Gerçek Kişiler;
Alıcı ve Satıcıya ait 3 Adet Vesikalık Güncel Fotoğraf, TC Nufüs Cüzdanı, Bağımsız Bölüm Teslim Edilmiş ise Site Yönetimi Borcu Yoktur Yazısı, Banka Kredisi varsa Kredi Kapandı Yazısı ve Gelir Paylaşım İşleri İçin Yüklenici Firmadan Alınacak Devir Üst yazısı.

Tüzel Kişiler;
Alıcı ve Satıcıya ait 3 Adet Vesikalık Güncel Fotoğraf, TC Nufüs Cüzdanı, Bağımsız Bölüm Teslim Edilmiş ise Site Yönetimi Borcu Yoktur Yazısı, Banka Kredisi varsa Kredi Kapandı Yazısı, Gelir Paylaşım İşleri İçin Yüklenici Firmadan Alınacak Devir Üst yazısı, Şirket İmza Sirküleri, Vergi Levhası, Ticari Faaliyet Belgesi ve Ticari Sicil Gazetesi

Yabancı Kişiler;
Yabancı uyruklu vatandaşlar devir işlemleri için Pasaport, Pasaport Türkçe Tercümeleri (Yeminli Tercüman Onaylı) ve Vergi Dairesinden alınan Vergi Kimlik Numarası getirmeleri gerekmektedir. Ayrıca devir işlemleri öncesinde Şirketimizde bulunan Noter ile irtibata geçilip Yeminli Tercüman için devir gününe randevu almaları gerekmektedir.

Emlak Konut devir için gerekli evraklar detaylarını sizler için derledik. emlak konut gyo devir için gerekli evraklar ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181