Emlak Konut Florya ve Riva projeleri iptal ediliyor!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı(GYO) tarafından Beykoz ve Florya'da proje inşa etmek amacı ile Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile 2016 yılında imzalanan protokollerin feshi sürecine başlandığını açıkladı.

İşte Emlak Konut Florya ve Riva projeleri iptal edilmesi ile ilgili detayları ;

Emlak Konut GYO tarafından Emlak Konut Riva fesih ve Emlak Konut Florya projesi iptali ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklama şu şekilde;

Galatasaray Spor Kulübü Derneği mülkiyetinde bulunan Beykoz İlçesi Riva Mahallesinde kain taşınmazlar ile Bakırköy İlçesi Florya Mahallesinde kain taşınmaz üzerinde proje geliştirmek amacıyla Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Şirketimiz arasında 2016 yılında imzalanan protokollerin feshi süreci başlatılmıştır.  

Galatasaray'ın kamp ve antrenman tesislerinin bulunduğu Florya arsası Emlak Konut'a bu güne kadar teslim edilemedi. 29 Haziran 2016'da yapılan anlaşma gereği ile Florya ve Beykoz Riva'da yer alan arsalara proje yapılması planlanıyordu.

Emlak Konut Florya ve Riva projeleri iptal edilmesi ile ilgili detayları sizler için derledik. Emlak Konut Florya ve Riva projeleri iptal edilmesi ve diğer tüm haberlerle ilgili gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

 Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181