Emlak Konut İstanbul adres!
İstanbul, Ankara, Niğde, Kocaeli gibi bir çok ilde konut üretimini sürdüren Emlak Konut İstanbul adres bilgisini sizler için araştırdık.

Markalı konut projeleri ile sektörde adından sıkça söz ettiren Emlak Konut İstanbul adres bilgisi belli oldu. Emlak Konut'un İstanbul'da Genel Müdürlük şubesi Ataşehir ilçesinde yer alıyor. İşte Emlak Konut iletişim bilgileri ;

Emlak Konut Ataşehir adres bilgisi şu şekilde;
Emlak Konut Genel Müdürlük adres : Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B (BATI ATAŞEHİR) ATAŞEHİR - İSTANBUL.
Emlak Konut Ataşehir telefon bilgisi için tıklayınız.

Emlak Konut GYO bu arada bir yandan projelerin inşaatını sürdürürken biryandan da projelerde yer alan dairelerin satışına devam ediyor. Emlak Konut GYO ile iletişime geçmek isteyen kişiler Ataşehir Emlak Konut telefon numarası ile bağlantı kurabilirler.

Emlak Konut istanbul adres bilgisi ve Ataşehir Emlak Konut nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181