Emlak Konut Kocaeli Projeleri!
Markalı konut projeleri ile dikkat çeken Emlak Konut Kocaeli Projeleri listesini sizler için derledik. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 15,6 Kilometrelik Gebze Metro Hattı projesi ile şehrin ulaşımı daha da rahatlamış olacak. Ulaşım ve kentsel dönüşüm projelerinin devam ettiği Kocaeli'de konut projeleri çalışmaları da hızla sürüyor. İşte Emlak Konut Kocaeli Projeleri

Gebze Emlak Konutları 3. Etap
Emlak Konut GYO imzası ile 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunan ​Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesinde kapalı havuz, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor. Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan proje 37 blok şeklinde tasarlanıyor. Gebze Emlak Konutları 3. Etap ödeme planı için tıklayınız.

Emlak Konut Körfezkent Çarşı
Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçirilen Emlak Konut Körfezkent Çarşı projesinde satışlar devam ediyor. Kocaeli Körfez'de 4 etaptan oluşacak olan Emlak Konut Körfezkent projesi​ içerisinde ilk ve orta öğretim okulları, ticari birimler, cami, yoğun yeşil alanlar, süs havuzları ve özel peyzaj elemanları bulunuyor. Emlak Konut Körfezkent Çarşı detaylı bilgi için tıklayınız.

Emlak Konut Körfezkent 4
2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Emlak Konut Körfezkent 4 projesinde dairelerin brüt alanları 104 metrekare ila 179 metrekare arasında değişiyor. Kocaeli Körfez'de hayata geçirilen Emlak Konut Körfezkent 4 projesi 1096 daireden oluşuyor. Emlak Konut Körfezkent 4 nerede? Tıklayınız.

Emlak Konut Kocaeli Projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181