Emlak Konut Teşvikiye ihale sonucu belli oldu!
İstanbul Şişli'de yer alan Emlak Konut Teşvikiye ihale sonucu belli oldu. Marmara Üniversitesi Nişantaşı Teşvikiye kampüsünün satışı için gerçekleştirilen ihale 2 oturumda yapıldı.

1. oturumu 15 Mart'ta yapılan arsanın 2. oturum ihalesi 21 Mart'ta gerçekleştirildi. Emlak Konut Teşvikiye arsa ihalesine 6 firmadan teklif geldi. Gerçekleştirilen 2. oturumda Caba İnşaat, Doruk GYG Şehircilik, Taşyapı İnşaat, Astaş Gayrimenkul, Özak GYO-İnt-Er Yapı iş ortaklığı ve Dap Yapı'nın sahibi olduğu Eltes İnşaat-İstlife Yapı firmaları teklif verdi.

21 Mart tarihinde gerçekleştirilen Emlak Konut Teşvikiye ihale sonucu ile en yüksek teklifi veren Dap Yapı'nın sahibi olduğu Eltes İnşaat-İstlife Yapı kazandı. Ticaret alanı, konut alanı ve park alanının yapılacağı arsaya firma 1 milyar 763 milyon 750 bin lira arsa satışı karşılığı satış toplam geliri ile en yüksek teklifi verdi.

Emlak Konut Teşvikiye ihale sonucu listesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181