Emlak Konut toplu ödeme yapılır mı 2019!
Markalı konut projesi üreticilerinden Emlak Konut toplu ödeme yapılır mı 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik.

Bugüne kadar birçok projeye ve ihaleye imza atan firma projelerin inşaat çalışmalarını hızla devam ettiriyor. Sektörde adından sıkça söz ettiren Emlak Konut projeleri satışları da sürüyor. Genellikle İstanbul'un Anadolu ve Avrupa Yakası'nda konut üretimi yapan Emlak Konut farklı il ve ilçelerde proje üretiyor. 

Emlak Konut toplu ödeme yapılır mı 2019 sorusunun detayları şu şekilde;
Emlak Konut'tan daire sahibi olan kişiler toplu ödeme yapabilirler. Emlak Konutun oluşturduğu ödeme planında belirtilen aylık taksit müktarından fazla ödeme yapıldığı taktirde taksit sayısı veya taksit tutarı azalabilir. Bu talebin yapılabilmesi için Emlak Konut'a ödeme sonrasında bilekçe ile müraccat edilmesi gerekiyor.

Emlak Konut tarafından toplu ödeme ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;
"TÜFE’ye endeksli satışlarda artışlar her senenin 1. ve 7. Ayda gerçekleşmektedir. Müşterilerimiz dilekçe ile başvurmadıkları ya da aksi bir talepte bulunmadıkları takdirde, yatırılan fazla tutarlar, sistemimiz tarafından kalan vade sayısı değiştirilmeden ara ödeme olarak algılanmaktadır.
Yapılan bu ara ödemelerde ödeme planınız “Tüfeli Satış” seçeneğinde ise ek bir indirim söz konusu olmaz. Ancak ödeme planınız bir faiz oranına göre düzenlenmiş “Vadeli Satış” seçeneğinde ise yapılan fazla ödeme tutarının isabet ettiği ödemeler için faizlerde emlak konut toplu ödeme indirimi yapılır."

Emlak Konut toplu ödeme yapılır mı 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik. Emlak konut toplu ödeme 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181