Kiler GYO 20 yıl vadeli konut projeleri!
Emlak Konut GYO önderliğinde bu gün başlatılan ve sektörden de destek gelen ve "Güçlü Türkiye için birlik vakti" sloganıyla başlayan Emlak Konut 20 yıl vadeli konut kampanyasına Kiler GYO'dan destek geldi.

İste Kiler GYO 20 yıl vadeli konut projeleri

Referans Bahçeşehir
26 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Referans Bahçeşehir projesi değerlenen lokasyonu ile dikkat çekiyor. Kiptaş ile Kiler GYO imzasıyla yükselen Referans Bahçeşehir projesinde 1+1,2+1,3+1,3,5+1,4+1 ve 4,5+1'den oluşan altı farklı tip daire seçeneği bulunuyor. 

Referans Bahçeşehir detaylı bilgi için tıklayınız.

Referans Güneşli

2 blokta 193 bağımsız bölümden meydana gelen Referans Güneşli projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerin 56 ila 231 metrekare arasında tasarlandığı Referans Güneşli projesinde 161 daire ve 32 mağaza bulunuyor.

Referans Güneşli detaylı bilgi için tıklayınız.

Referans Kartal Towers

Kiler GYO imzası taşıyan Referans Kartal Towers 31 katlı ve 24 katlı 2 blokta toplam 451 konut ve 800 metrekarelik ticari alandan oluşuyor. Referans Kartal Towers projesinde 1+1'den 5+1‘e kadar değişen konut tiplerinin yanı sıra 5+1, 4+1 ve 3+1 penthouse daire seçenekleri de yer alıyor.

Referans Kartal Towers detaylı bilgi için tıklayınız.

Referans Kartal Kordonboyu

500 metrekareden oluşan Zen Bahçesi bulunan Referans Kartal Kordonboyu projesinde fitness, Türk hamamı, sauna ve buhar odası yer alıyor. Referans Kartal Kordonboyu projesinde daire büyüklükleri 63 metrekare ile 235 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Referans Kartal Kordonboyu detaylı bilgi için tıklayınız.

Emlak Konut 20 yıl vadeli konut kampanyası ne zaman sona eriyor
? Tıklayınız.

Emlak Konut 20 yıl vadeli konut kampanyası konut projeleri için tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakKonut.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181