Ev vergi borcu sorgulama 2020!
Online olarak öğrenilebilecek olan ev vergi borcu sorgulama 2020 detaylarını sizler için araştırdık.

Taşınmaz sahipleri tarafından ödenen ev vergi borcu sorgulama 2020 detayları şu şekilde;
Her yıl 2 taksit şeklinde ödenen emlak vergisi ödemeleri taşınmazın bağlı olduğu belediyeye yapılabildiği gibi e-belediye sisteminden online olarak da yapılabiliyor. 

"https://www.turkiye.gov.tr/gib-vergi-borcu-sorgu" adresinden yapılacak olan ev vergisi 2020 sorgulama ve ödeme işlemleri için T.C kimlik no, Nüfus Cüzdanı Seri No ile Annenizin Kızlık Soyadı gibi bilgilerin girilmesi ve güvenlik kodunun onaylanmasıbilgileri yeterli oluyor. Ayrıca borç, bildirim, tahakkuk, ödeme, tahsilat başvurusu gibi birçok işlem konutun bağlı olduğu belediyenin e-belediye sisteminden de gerçekleştirilebiliyor.

2020 ev vergisi sorgulama için tıklayınız.


Emlak vergisi için istenen evrak detayları şu şekilde;
- T.C. kimlik numarası
- Tapu fotokopisi, 
- Binalar için yapı kullanma izin fotokopisi, 
- Binanın bulunduğu adres, 
- Beyan sahibinin ikamet ve işyeri adresi, 
- Vergi numarası

Ev vergi borcu sorgulama 2020 detaylarını sizler için derledik. 2020 emlak vergisi borç sorgulama ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Emlak vergisi ödeme tarihleri 2020 için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal altay 3 yıl önce

6197 nolu mükelleftim,mordoğanda mevcut arsam için 2.taksit vergi ödeyeceğim,ancak sayfa açılmıyor,İBAN numarasına göndericem,buna da ulaşamıyorum,lütfen yardımcı olun,saygılarımla.

banner182

banner181