Erzurum Palandöken TOKİ başvuruları 24 Temmuz'da sona erecek!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Erzurum Palandöken Toki başvuruları 24 Temmuz'da sona erecek.

Erzurum Palandöken Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi Toplu Konut projesi kapsamında inşa edilen Erzurum Palandöken Toki başvuruları 17 Temmuz 2019 tarihi itibariyle başadı. 24 Temmuz 2019 tarihine kadar devam edecek olan Erzurum Palandöken Toki başvuru tarihi boyunca T. Halk Bankası A.Ş.’nin Erzurum ilinde bulunan tüm şubeleri tarafından yürütülecek.

Erzurum Palandöken Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi 1.Etap Projesi kapsamında 3+1 planında inşa edilen 3 konut sadece Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunulacak olup, Erzurum Palandöken Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi 2.Etap Projesi kapsamında 2+1 planında inşa edilen 25 konut sadece En az %40 Engelli vatandaşlara Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunulacak.

Erzurum Palandöken Toki 1. etap satış duyurusu için tıklayınız.
Erzurum Palandöken Toki 2. etap satış duyurusu için tıklayınız.
Erzurum Palandöken Toki fiyatları için tıklayınız.
Erzurum Palandöken Toki kura tarihi için tıklayınız.

Erzurum Palandöken Toki başvuruları detaylarını sizler için derledik. Erzurum Palandöken Toki konutları başvuru ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfas.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181