Ev projeleri Gaziantep!
Ev projeleri Gaziantep listesini sizler için araştırdık. Gözde şehirlerden biri olan Gaziantep yeni projeler 2018 çalışmaları devam ediyor. Kentsel dönüşüm ve TOKİ projelerinin de hayata geçirildiği Gaziantep konut projeleri 2018 satışları sürüyor.

İşte ev projeleri Gaziantep listesi;

Babacan Gaziantep
3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Babacan Gaziantep projesinde 91 adet 3+1 ve 56 adet 4+1 daire yer alıyor. Babacan Holding'in gelecek projeleri arasında yer alan Babacan Gaziantep projesinde dairelerin büyüklükleri 170 metrekare ila 240 metrekare arasında değişiyor. Babacan Gaziantep lokasyonu için tıklayınız.

Büyükada Gaziantep
5+1, 4+1 ve 3+1 daire tiplerinin tasarlandığı projede 189 metrekare 3+1 , 265 metrekare 4+1 , 326 metrekare 5+1 daireler yer alıyor. 16 bin metrekare büyüklüğünde biyolojik gölet ve peyzaj alanın bulunduğu Büyükada Gaziantep projesinde hizmetli odaları, etüd salonları, sinema salonu da yer alıyor. Büyükada Gaziantep nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

​Sapphire Gaziantep
3 farklı tipte 4+1 dairenin tasarlandığı projede 3 blok yükseliyor. Dikey mimarisi ile yükselen Sapphire Gaziantep projesinde bloklar 17 katlı olarak planlanıyor. Gaziantep yeni konut projeleri arasında yer alan projenin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. Sapphire Gaziantep nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

​Park Dora
​Toplam 61 villadan oluşan Park Dora projesinde tüm villalar 3+1 seçeneği ile tasarlanıyor. Gaziantep yeni konut projeleri arasın bulunan projede villalar 150 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Oğuzeli'nde Kilis Yolu Körkün mevkiinde yer alan proje köy yaşamı konseptinde tasarlanıyor. Park Dora nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Ev projeleri Gaziantep listesini sizler için derledik. Gaziantep yeni ev projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181