Gaziantep Kuzey Şehir 3 etap fiyatları!
229 adet 2+1 ve 465 adet 3+1 olmak üzere toplam 694 konutun kuralı satışa sunulacağı Gaziantep Kuzey Şehir 3 etap fiyatları detaylarını sizler araştırdık.

Gaziantep Kuzey Şehir 3 etap fiyatları dairelerin büyüklüğü ve konumuna göre değişiyor. Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ fiyatları şu şekilde;
2+1 daireler 136 bin 665 TL ila 185 bin 17 TL arasında,
3+1 daireler 198 bin 148 TL ila 255 bin 647 TL arasında değişiyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ 3. etap başvuruları 21 Ocak 2019 - 25 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacak. Kuzey Şehir TOKİ başvuru kabul yeri T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler olarak belirlendi.

Gaziantep Şehirkamil Kuzeyşehir 3. etap Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Kuzey Şehir Gaziantep başvuru tarihi boyunca konut sahibi olmak isteyen kişilerde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacak. 

Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ sözleşme imzalama tarihleri tıklayınız.
Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ kura tarihi için tıklayınız.
Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.
Gaziantep Kuzey Şehir TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Gaziantep Kuzey Şehir fiyatları için tıklayınız.

Gaziantep Kuzey Şehir 3 etap fiyatları detaylarını sizler için derledik. Gaziantep Kuzey Şehir daire fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181