Gaziantep Kuzey Şehir başvuru ne zaman 2018!
TOKİ tarafından Gaziantep'te hayata geçirilen Gaziantep Kuzey Şehir başvuru ne zaman 2018 sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Gaziantep Kuzey Şehir başvuru ne zaman 2018 sorusunun cevabı şu şekilde; Projenin başvuru tarihi henüz netlik kazanmadı.

TOKİ'nin 50 bin konut olarak inşa edeceği Gaziantep Kuzey Şehir projesinde dairelerin yanı sıra camiler, iş yerleri ve ticaret merkezleri de bulunuyor. Yaklaşık 8,5 milyon metrekare alan üzerinde konumlandırılan projenin çalışmaları etap etap devam ediyor.

8.5 milyon metrekare alanda hayata geçirilen Gaziantep Kuzey Şehir projesi 200 bin nüfusluk yeni bir şehir olacak. 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi farklı planlarda “zemin+2, 3, 4” kat gibi farklı yüksekliklere sahip Gaziantep Kuzey Şehiprojesinde yeşil alanla çevrili mahalleler içinde farklı ölçeklerde meydanlar oluşturulması, araç yollarının sınırlandırılması, engellilerin kullanımı için otoparklar yapılması planlanıyor.

Gaziantep Kuzey Şehir başvuru ne zaman 2018 sorusunun cevabı netlik kazandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Gaziantep Kuzey Şehir daire fiyatları için tıklayınız.

Gaziantep Kuzey Şehir nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ev sahibi olmak istiyor 6 yıl önce

Yeni yazılımlar olacak mı tarihi var mı

Avatar
Mustafa deniz 6 yıl önce

Yeni yazılımlar olacak mı tarihi var mı

Avatar
zeynep demir 6 yıl önce

toki yazılımları ne zaman olacak

Avatar
Mustafa çakmak 6 yıl önce

Yeni yazılım ne zaman olacak

Avatar
Meryem küçük taş demir 6 yıl önce

Başvuru ne zezaman bildirirmisiniz

Avatar
Meryem küçük taş demir 6 yıl önce

Başvuru ne zaman bildirilmesini

Avatar
Meryem küçük taş demir 6 yıl önce

Başvuru ne zaman söyler misiniz

Avatar
Meryem küçük taş demir 6 yıl önce

Başvuru ne zaman söyler misiniz

banner182

banner181