3S Firuze Konakları'nda yüzde 20 indirim kampanyası!
Konut sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı kampanyaya 3S Kale de destek veriyor. Kampanyada, 3S Firuze Konakları için yüzde 20 indirim ve avantajlı ödeme koşulları uygulanıyor.

İnşaat alanı ve konut adedi itibarıyla Avcılar’ın E-5 aksındaki en büyük proje olan 3S Firuze Konakları, sektörünün çatı örgütleri öncülüğünde başlatılan konut kampanyası dahilinde yatırımcılarına avantajlı fiyatlar ve ödeme koşulları sağlıyor. Yeni kampanya kapsamında peşin ve 0,98 faizli konut kredili satışlarda %20 indirim uygulanıyor. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ödeniyor. Ayrıca firma vadesiyle ödemeyi tercih edenlere 48 aya kadar özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Proje de yaşam bu Eylül ayında başlıyor.

Avcılar’ın yeni cazibe merkezi olacak
Muhteşem göl manzarası ve mahalle kültürünü yansıtan yatay mimarisiyle büyük beğeni toplayan proje, 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri içeriyor. 3S Kale’nin yüksek standartlardaki kalite anlayışı, malzeme seçimi ve uzman bir işçilikle hayata geçirilen 3S Firuze Konakları’nın, Avcılar bölgesinde önemli bir cazibe merkezi olması hedefleniyor.

3S Firuze Konakları, İstanbul Üniversitesi, Kanal İstanbul gibi önemli lokasyonlara yakınlığıyla merkezi bir noktada yer alıyor. Proje, E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu sadece yürüme mesafesinde bulunuyor. Deniz yolu ulaşımını tercih edenler için Avcılar İDO iskelesine sadece 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Seçkin markalardan yüksek standartlı malzemeler tercih edildi
Projede kaliteli ve konforlu bir yaşam için; mutfak dolapları Lineadecor, mutfak tezgâhı Çimstone, banyo dolapları, vitrifiyeler ve armatürler Kale Banyo, banyo seramikleri Çanakkale Seramik, beyaz eşya Siemens, klima Mitsubishi Electric, pencere doğramaları Winsa, asansör Otis, çelik kapı Kale Çelik Kapı, iç kapılar Artella’dan tedarik edilirken, dış cephede ise Kalesinterflex tercih edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181