60 ay sıfır faiz kampanyalı konut projeleri!
60 ay sıfır faiz kampanyalı konut projeleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Konutunun ödemesini taksitle yapmak isteyen kişiler faizsiz konut projeleri 2018 detaylarını araştırıyor. Sıfır faizli konut projeleri 2018 kapsamında konut alıcılarına cazip ödeme seçenekleri sunuluyor. 

İşte 60 ay sıfır faiz kampanyalı konut projeleri listesi;

​İkinci Evre Gedizler
3 tip 2+1, 4 tip 3+1 ve tek tip 4+1 normal kat ve bahçeli dairelerin planlandığı İkinci Evre Gedizler projesinde havuz başı kafe, 550 metrekarelik açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal tesis alanları bulunuyor. İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen projede kapalı ve açık otopark, fitness, sauna, yürüyüş parkuru, çok amaçlı spor alanları, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, açık hava pilates alanı bulunuyor. İkinci Evre Gedizler kampanya detayları için tıklayınız.

Fortis Sinanlı
Karma konsepte sahip olan Fortis Sinanlı projesinde yarımada, deniz ve adalar manzarası görüyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks daire seçeneklerinin bulunduğu projede 1300 metrekare alana sahip sosyal tesisler, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa, fitness, sauna, buhar odası, vitamin bar, hamam, mini sinema salonu, hobi odaları, manzaralı balkonlar, açık ve kapalı otopark, akıllı ev sistemi, resepsiyon, güvenlikli giriş çıkış, vale ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Fortis Sinanlı kampanya detayları için tıklayınız.

5. Levent Güzeltepe
Toplam 2500 metrekarelik oyun park alanına sahip olan proje 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks dairelerden oluşuyor. 1 milyar 800 Milyon TL’lik dev yatırımla 473 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen proje 4 bin konutuyla, İstanbul'a 15 bin kişinin yaşayacağı modern bir semt kazandıracak. 17 ayrı blok ve 2 mahalleden oluşan 5. Levent Güzeltepe projesinde dairelerin büyüklükleri 128 metrekare ila 418 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 5. Levent Güzeltepe kampanya detayları için tıklayınız.

Bizimtepe Aydos
2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunduğu Bizimtepe Aydos projesi 95 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Bizimtepe Aydos projesinin yaklaşık yüzde 90'lık kısmı peyzaj alanı olarak tasarlanırken, projede hobi bahçeleri, bisiklet ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, çardaklar ve süs havuzları, çim amfiler ve alıcıların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri çarşı yer alıyor. Bizimtepe Aydos kampanya detayları için tıklayınız.

Şehr-i Bağcılar
2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan proje kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor. Albayrak Sitesi yerine inşa edilen projede otopark ve çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar planlanıyor. Bağcılar Belediyesi ve Başak A.Ş. tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesinde 19 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. Şehr-i Bağcılar kampanya detayları için tıklayınız.

Vaditepe Gölevleri
357 konutun yer aldığı Vaditepe Gölevleri'nde 52 adet ticari alan ve cadde üstü dükkan yer alıyor. 100 bin metrekaresi inşaat alanına ayrılan projede 1+1'ler 69 metrekare, 2+1'ler 126 ila 144 metrekare, 3+1'ler 184 ila 215 metrekare, 4+1'ler 234 metrekare olarak tasarlanıyor. Vaditepe Gölevleri kampanya detayları için tıklayınız.

60 ay sıfır faiz kampanyalı konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizzden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181