Atış Yapı’dan yeni proje; Bursa Downtown!
Atış Yapı imzasıyla yükselecek olan ve 6 konsepti bir araya getiren ilk proje olan Bursa Downtown merkezi konumu ve sahip olduğu özellikler itibariyle öne çıkıyor. 11 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan lansmanla tanıtılacak projenin büyük ses getirmesi bekleniyor.

Konut ve ofis bloklarının yanı sıra alışveriş merkezi, sağlık, eğitim, kongre ve balo salonları, sergi ve müzeler gibi bir çok yaşam merkezi dinamiklerini bir araya getirecek olan Bursa Downtown projesinde 12 bin metrekarelik bir yeşil alan bulunuyor.

Yaşamın yeni merkezi Bursa Downtown olacak

Proje kapsamında yapılması planlanan sosyal ve kültürel tesisler ile öne çıkan Bursa Downtown projesinde ayrıca; üniversite ve kolej kampüsü, medikal kompleks, şehir parkı, cadde mağazalarının yanı sıra kongre ve balo salonları, gösteri merkezi ve konser alanları bulunacak.

Atış Yapı Bursa Downtown projesi, lansmana özel fiyatlar ve kişiye özel ödeme seçenekleri ile gerek konut alıcıları gerekse de yatırımcılar içinde büyük avantajlar sunuyor.

Projenin Web Sitesi: http://www.downtownbursa.com/

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Projenin diğer haberleri için tıklayınız;
Bursa Downtown Fiyat Listesi !
Bursa Downtown Teslim Tarihi...
Bursa Downtown Nerede ?
Bursa Downtown projesi bittikten sonra prim yapar mı?

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181