Bursa'da toprak kayması! 120 kişi tahliye edilerek önlem alındı
Bursa'da toprak kayması gerçekleşen Mollaarap mahallesinde  60 ev için tahliye işlemi gerçekleştirildi ve tehlike altındaki evler için boşaltma talimatı verildi. Bursa Yıldırım ilçesindeki toprak kayması sonucunda bazı evlerde ciddi hasarlar oluşurken bölgedeki yollarda da yarılmalar olduğu tespit edildi.

Toprak kayması sonucu bazı evlerin duvarlarındaki yıkılmaların ardından bölgeye sevk edilen belediye ekipleri ve AFAD yetkilileri bölgede incelemelerde bulundu.

Toprak kayması nedeniyle ortaya çıkabilecek tehlikelere karşı önlem alan yetkililer evlere giriş ve çıkışlara izin vermeyeceklerini açıkladı. Polis tarafından koruma altına alınan Mollaarap mahallesinde vatandaşlarda yaşanan toprak kayması nedeniyle büyük korku yaşadı.

Bursa'da toprak kayması ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181