CNR Emlak İstanbul Zirvesi 23 Kasım'da başlıyor!
Emlak ve gayrimenkul fuarı CNR Emlak Fuarı, bu sene Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin desteği ile 23-26 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de organize edilecek. CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı ile 23 Kasım'da buluşacak. CNR Emlak Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde Türk ve dünya emlak sektörünün geleceği tartışılacak. Amerika Birleşik Devletleri'nin dünya çapında üne sahip olan yeşil bina uzmanı, Yeşilin Babası' keynote konuşmacı Jerry Yudelson, "Sürdürülebilir Şehirciliğin Geleceği" ana başlıklı konuşması ile daha yeşil bir dünya yaratmanın cevabını CNR Emlak Zirvesi'nde arayacak. Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden yatırımcıları ağırlayacak olan CNR Emlak Fuarı'nın bu yılki yeni pazarları Ukrayna, Balkan Ülkeleri, Gürcistan, Pakistan ve Afganistan olacak.

Yerli ve yabancı kurumsal yatırımcıların yanı sıra firmaların sunduğu fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcılarının da yoğun ilgi göstereceği fuar, Türkiye'nin önde gelen 600 projesini aynı çatı altında buluşturacak.

Proje Geliştiricilerinin Uluslararası Referansı teması ile düzenlenen, kurumsal yatırımların yanı sıra tek konut satışlarının gerçekleşeceği fuar yerli yatırımcılar tarafından da yakından takip edilecek. Aynı çatı altında yüzlerce projeyi inceleme ve karşılaştırma fırsatını yakalayacak olan yerli yatırımcılar bu sayede, konut alımında doğru tercihi yapabilecekler.

500 uluslararası katılımcı
CNR Emlak Zirvesi'ne, 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı, 500'ün üzerinde uluslararası katılımcı ile 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşuyor. Zirvenin keynote konuşmacısı yeşil binalar üzerine 14 kitap yazan, 100'den fazla konferansta açılış konuşmacısı olan ve 25 yıllık tecrübesi ile LEED sisteminde yaklaşık 4 bin inşaat sektörü profesyonelini eğiten, 'Good Father of Green' (Yeşilin Babası) lakaplı Jerry Yudelson yapacak. Yudelson, CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde yapacağı açılış sunumunda, teknoloji eğilimlerini derinlemesine işleyecek. "Önümüzdeki 10 yıllık süreçte sürdürülebilir kentler yaratmak için gayrimenkul sektörü şu anda ne yapabilir? Geleceği planlamak için sürdürülebilir şehircilik nasıl bir rol oynamaktadır? Gayrimenkul geliştirilmesinde temel öğeler olan sürdürülebilirlik ve yeni teknolojiler arasındaki geçişimli ilişki nasıldır? Sürdürülebilir şehirciliğin ileriye götürülmesi için işletmeler, sivil toplum kuruluşları ve hükümetler tarafından beklemeden atılabilecek 5 adım nedir?" sorularının cevaplarını dinleyicileri ile paylaşacak.

Zirvede neler konuşulacak?
"Şimdi Türkiye'ye Yatırım Zamanı" mottosuyla düzenlenen zirvede, dünyada ve Türkiye'de emlak sektörü ve gayrimenkulun geleceği, Türkiye nasıl yatırım çeker, yabancı yatırımcı ne istiyor?, uluslararası yatırımcıların perspektifinden Türkiye'nin sunduğu avantajlar gibi konular ele alınacak.

Vatan Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181