Emlak Katılım Bankası Ataşehir Şubesi açıldı!
18 yıldan sonra bugün itibariyle faaliyetlerine başlayan Emlak Katılım Bankası Ataşehir şubesi açıldı.

3 Haziran 1926’da Atatürk’ün talimatı doğrultusunda 20 milyon TL sermaye ile kurulan "Emlak Eytam Bankası" olarak faaliyete geçen Emlak Katılım Bankası uzun bir aradan sonra faaliyetlerine yeniden başladı. Ataşehir Emlak Katılım Bankası şubesi Barbaros Mahallesi'nde açıldı.

26 Şubat'ta Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yeniden bankacılık faaliyeti vermesi için yönünde izin verilen Emlak Katılım Bankası Ataşehir şubesi ile hizmet vermeye başladı. Emlak Bank Ataşehir şubesinde bulunan genel müdürlük binası ve merkez şubesi olarak bankacılık faaliyetlerini sürdürücek.

Türkiye'nin 6. ve en genç katılım bankası konumunda olan Emlak Bankası Ataşehir şubasi haricinde yıl sonuna kadar toplam 7 bölgede 15 şube ile hizmet vermesi hedefleniyor.

Emlak Bankası kurulmasına ilişkin resmi Gazete ilanı şu şekilde;
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan:
Kurulun 26.02.2019 tarihli toplantısında, 26.02.2019 tarih ve 43890421-101.01.01-E.3768 sayılı yazı ve ekleri incelenmiştir.
5411 sayılı Bankacılık Kanununun 10 uncu maddesi ile Bankaların İzne Tabi İşlemleri ile Dolaylı Pay Sahipliğine İlişkin Yönetmeliğin 7 nci maddesi kapsamında yapılan değerlendirme neticesinde, Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.’ye faaliyet izni verilmesine karar verilmiştir.

Emlak Bankası iletişim için tıklayınız.

Emlak Katılım Bankası Ataşehir şubesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Emlak Katılım Bankası Ataşehir adres detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181