EXPO İzmir Emlak Fuarı 21 Haziran'da Fuar İzmir'de açılacak!
Ulusal ve uluslararası yatırımcıların bir araya geleceği, sektördeki yeniliklerin ve gelişmelerin sergileneceği EXPO/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 21-24 Haziran 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

Fuar hakkında bilgi veren Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi, büyük şirketlerin, beyaz yakalıların gözünün artık İzmir'de olduğunu belirterek, "İzmir İstanbul arasındaki otoban ve İzmir Ankara arasındaki hızlı trenin tamamlanmasıyla daha da ön plana çıkacak. Türkiye'nin yıldızı olan İzmir daha da parlayacak. Önemli inşaat firmaları İzmir'de arayış içinde ve kentsel dönüşüm kararları da alınarak bölgeler belirlendi. Önümüzdeki süreçte İzmir'de inanılmaz bir değişim ve hareket sağlanacak. Bu değişim ekonominin de canlanması demek. İnşaat sektörüçok sayıda alt sektörü de destekliyor. Fuar İzmir'de emlak fuarını yapmak için yola çıktık. Uluslararası katılım sağlanacak" dedi.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181