Folkart Yaka Evleri yüzde 15 indirim kampanyası!
Lokasyonu ile konut alıcılarının dikkatini çekmekte olan Folkart Yaka Evleri  yüzde 15 indirim kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

Folkart Yaka Evleri  yüzde 15 indirim kampanyası başladı. Folkart Yaka Evleri kampanya kapsamında 180 ay 0.99 faiz imkanı ile ödeme seçeneğinin bulunduğu Folkart Yaka Evleri örnekköy projesinde ayrıca yüzde 15 indirim uygulanıyor. Folkart Yaka Evleri izmir projesi ile ilgili gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

İzmir Karşıyaka'da 2 bloktan oluşan Folkart Yaka Evleri Karşıyaka daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1 yer alıyor. Karma konseptte tasarlananprojede bloklar 13 katlı olarak inşa ediliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen ​İzmir Folkart Yaka Evleri projesinde 130 konut ve 13 ticari alan bulunuyor.

Folkart Yapı tarafından inşa edilen Folkart Yaka Evleri İzmir daire büyüklükleri şu şekilde; 1+1 daireler net 41,4 metrekare, 2+1 daireler net 52,61 metrekare, 58,98 metrekare, 64,12 metrekare, 3+1 daireler net 77,98 metrekare, 86,78 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor.  

Folkart Yaka Evleri  yüzde 15 indirim kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfmaızdan takip edebilirsiniz.

Folkart Yaka Evleri nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Folkart Yaka Evleri teslim tarihi için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181