İstanbul konut projeleri fiyatları artar mı?

İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenler için hazırladığımız İstanbul konut projeleri fiyatları haberimizde yer almaktadır. Türkiye’nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul’da konut projelerinde metrekare satış fiyatları ilçelere hatta semtlere göre değişiklik gösterebiliyor. Örneğin Beşiktaş'ta konut metrekare fiyatları ortalama 14 bin 270 lira olarak hesaplanırken Sarıyer’de ortalama metrekare fiyatları ise 11 bin 350 lira olarak hesaplanıyor.
 
Diğer bir örnek olarak İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy ilçesinde ortalama metrekare fiyatları 7 bin 900 lira olurken Üsküdar’da 7 bin 300 lira, Ataşehir’de ise bu rakam ortalama 4 bin 960 lira olarak hesaplanmaktadır.
 
İstanbul konut projeleri fiyatları hesaplamasında özellikle Kanal İstanbul, 3. Havalimanı ve İBB metro projeleri de büyük rol oynamaya devam edecektir.Emlak ve gayrimenkul yatırımlarıyla birlikte son yıllarda markalı konut projelerinin sayısı da önemli ölçüde yükseldi. Özellikle yatırımcıların bu doğrultudaki talebi, sektörü de bu anlamda üretime teşvik etmeye yetti. Son yıllarda İstanbul'da markalı konut projesinden ev alan herkes önemli gelirler etmeyi başardı. Özetle İstanbul'da gayrimenkul sektörü hiç kaybettirmedi.

İşte bazı İstanbul konut projeleri fiyatları !

  • Tuzla Vista                 350.000 - 495.000 TL
  • Flores Topkapı           450.000 - 1.328.000 TL 

  • Palm Marin                 809.000 TL'den başlıyor

  • Yeşilce Towers           530.000 - 1.188.000 TL 

  • Zemzem Konutları     390.000 TL'den başlıyor 


İstanbul konut projeleri fiyatları artış gösterir mi ?

Yeni bir ev almak ya da ev yatırımı yapmayı düşünenlerin en çok sorduğu soruların başında bu konu gelmektedir. Son dönemlerde artan inşaat maliyetleri henüz konut fiyatlarına yansıtılmadığı için İstanbul konut projeleri fiyatları genel olarak durağan bir seyir izlemektedir. Ancak artan maliyetler nedeniyle konut fiyatları yakın zamanda önemli bir artışa neden olacaktır.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181