İzmir konut kampanyaları 2018!
İzmir konut kampanyaları 2018 listesini sizler için derledik. Markalı konut projelerinin de yer aldığı İzmir kampanyalı konut projeleri yatırımcıdan yoğun ilgi görüyor.

Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

İzmir'de yeni bir konut arayışında olan kişiler uygun fiyatlı ve cazip ödeme seçenekli projeleri araştırıyor. Firmalar da kişilere uygun bir ödeme planı hazırlayarak yeni kampanyalarını konut alıcılarına sunuyor.

İşte İzmir konut kampanyaları 2018 listesi

Evora İzmir - kampanya detayları için tıklayınız.
Landor Gaziemir - kampanya detayları için tıklayınız.
Cebeci Aura 2 - kampanya detayları için tıklayınız.
Dap İzmir - kampanya detayları için tıklayınız.
Altın Orman - kampanya detayları için tıklayınız.
Collet Avcılar - kampanya detayları için tıklayınız.
Mahall Bomonti İzmir - kampanya detayları için tıklayınız.
Atakent Panorama  - kampanya detayları için tıklayınız.

İzmir konut kampanyaları 2018 listesini sizler için derledik. İzmir 0 faizli ev 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181