Kiptaş'ın 3 projesinde son dairelere özel kampanya başladı!
Kiptaş’ın 3 prestijli projesi 5.Levent Güzeltepe, Vaditepe Gölevleri veya Venezia Mega’dan peşin alımda %25 indirim avantajıyla dilediğiniz evi alın, ister oturun ister kiraya verin. Kiptaş’ın Son Daireler Kampanyasıyla büyük rahatlığa ortak olun. Hayatınızın kampanyasını ve hayallerinizin evini kaçırmayın. 
Yaşamın başladığı 3 projede KİPTAŞ, hemen teslim konutlar sunuyor. Peşin alımlarda yüzde 25 indirimin sağlandığı kampanya dahilinde 60 aya vade farksız KİPTAŞ taksitleri imkanına da yer veriliyor.

“VADİTEPE GÖLEVLERİ”
MODERN YAŞAMIN İÇİNDE MAHALLE KONSEPTİ SUNUYOR

Yüksek standartlarda yaşam vadeden ve her zevke hitap eden konut seçeneklerinin sunulduğu Vaditepe Gölevleri, Bahçeşehir’de prestijli bir yaşam projesi olarak konumlanıyor.

Son 15 yıl içinde planlı bir şekilde uydu kent olarak gelişen bölgenin en gözde projelerinden olan Vaditepe Gölevleri’nde 2+1’den 5+2’ye kadar konut seçenekleri yer alıyor.

Proje, Bahçeşehir’in kalbinde, TEM Otoyolunun hemen yanında yükselirken hizmete giren; Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, Çevreyolu ve bağlantı yollarının yanı sıra İstanbul Havalimanı, Marmaray, yapımına başlanılan Metro gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, Vaditepe Bahçeşehir’i şehrin en gözde projesi haline getiriyor.

“VENEZIA MEGA”
İSTANBUL’DA VENEDİK ESİNTİLERİ

Hemen teslim dairelerin sunulduğu ve yaşamın başladığı Venezia Mega projesi İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgesi Gaziosmanpaşa’da yer alıyor.
İtalyan mimarisinin en güzel örneği olan Venedik konseptiyle tasarlanan proje; tarihi dokusu, meşhur su kanalları ve mimari estetiğiyle Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip.

82 bin metrekarelik arazi üzerine kurulu olan proje, 2000 özel konutun bulunduğu, 200 mağazalı açık hava alışveriş merkezi ve 25 bin metrekarelik alana sahip modern ofis etaplarından oluşuyor. Sunduğu ayrıcalıklarla bölgedeki projelerden ayrışan Venezia’da ayrıca yürüyüş yolları, su kanalları, büyük meydanlar bulunuyor.

“5. LEVENT GÜZELTEPE”
İSTANBUL’UN YENİ YAŞAM MERKEZİ

KİPTAŞ güvencesiyle Eyüp – Alibeyköy’de hayata geçirilen 5. Levent Güzeltepe projesi 3+1 daireleriyle aileler ve şehrin merkezinde yaşamayı sevenler tarafından tercih ediliyor.

Yalnızca şehrin değil değer kazandıracak projelerin de merkezinde bulunan 5. Levent Güzeltepe, hemen teslim daireleriyle hem yatırımcı hemde bölgede yaşamak isteyenler için avantajlı bir proje olarak ön plana çıkıyor.

Eminönü-Alibeyköy raylı sistem hattı, Gayrettepe-Seyrantepe metro hattı, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı, 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli, Avrupa Yakası başlangıç noktası ve 3. Havalimanı bağlantı kavşağının çok yakınında bulunan 5. Levent Güzeltepe kolay ulaşımıyla da dikkat çekiyor.

Kiptaş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181