Kiptaş kampanyası olan 4 proje!
Türkiye İçin Kazanç Vakti sloganı ile Emlak Konut öncülüğünde başlatılan konut kampanyasına Kiptaş 4 proje ile katılıyor. Kiptaş kampanyası olan projelerde dövini yada altınını bozdurarak peşinata yatıran konut alıcılarına 12 ay boyunca garanti sözü veriliyor.

Yüzde 10 indirimin yanı sıra yüzde 10 peşinat avantajının da yer aldığı Kiptaş kampanyası 10 yıl yani 120 ay vde ile 0,98 vade farkı imkanı sunuyor. Banka ve kefil ihtiyacı olmadan finansman modeli ile geliştirilen kampanyada hemen teslim konut projeleri de yer alıyor.

60 ay vade farksız ödeme seçeneği de bulunan aKiptaş kampanyası Venezia; Maltepe Evla Park Seyir Evleri, Vaditepe Gölevleri, 5. Levent Güzeltepe projelerinde geçerli.


Venezia konut kampanyası detayları için tıklayınız
Maltepe Evla Park Seyir Evleri konut kampanyası detayları için tıklayınız

Vaditepe Gölevleri konut kampanyası detayları için tıklayınız
5. Levent Güzeltepe konut kampanyası detayları için tıklayınız

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181