Kiptaş Konutları Başakşehir!
Markalı konut projesi üreticileri arasında yer alan Kiptaş Konutları Başakşehir listesini sizler için araştırdık. 8 Mart 1995 yılında kuruluşunu tamamlayarak faaliyete başlayan Kiptaş bir yanda da konut satışlarına devam ediyor. İstanbul’un çeşitli bölgelerinde yaşanabilir ve güvenilir kentler üreten Kiptaş, İstanbul'un Başakşehir ilçesinde şu anda toplam 4 projesinin satışına devam ediyor. 

İşte merak edilen Kiptaş Konutları Başakşehir listesi;

Lal Bahçe 
12 katlı tek blok olarak tasarlanan projede 3 bin 625 metrekare alan üzerinde 4 oda 1 salon seçeneği ile tasarlanan 36 adet konut yer alıyor. Ayrıca projede her daireye iki araçlık ardıl, bir araçlık misafir otoparkı, çocuk oyun alanları, hamam, fitness, sauna ve buhar banyosu içeren spa yer alıyor. Lal Bahçe satış ofisi için tıklayınız.

Başakkent Gölet Evleri 
2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin planlandığı projede toplam 894 adet konut bulunuyor. Başakşehir Belediyesi, Başakkent İnşaat ve Kiptaş işbirliği ile inşa edilen projede çocuk oyun alanları, çok amaçlı spor sahası, güvenlik, otopark yer alıyor. Başakkent Gölet Evleri konum için tıklayınız

Referans Bahçeşehir
1+1,2+1,3+1,3,5+1,4+1 ve 4,5+1'den oluşan altı farklı tip daire seçeneği bulunan Referans Bahçeşehir projesinde 465 konut ve 34 ticari ünite bulunuyor.  26 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Referans Bahçeşehir projesinde fitness center, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları gibi zengin sosyal donatı alanları da yer alıyor. Referans Bahçeşehir iletişim bilgisi için tıklayınız.

Vaditepe Göl Evleri 
KİPTAŞ güvencesiyle, Binres İnşaat tarafından 186 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Vaditepe Gölevleri projesinde 1+1'ler 69 metrekare, 2+1'ler 126 ila 144 metrekare, 3+1'ler 184 ila 215 metrekare, 4+1'ler 234 metrekare olarak tasarlanıyor. Ayrıca projede 52 adet ticari alan ve cadde üstü dükkan yer alıyor. Vaditepe Gölevleri satış ofisi için tıklayınız.

Kiptaş Konutları Başakşehir detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181