Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman bitiyor?
18 km hat uzunluğuna sahip olan Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman bitiyor sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman bitiyor sorusunun detayları;
Kabataş ile Esenyurt arasında Avrupa yakasının ilk tam otomatik sürücüsüz metro hattı olarak projelendirilen hattın 1. etabı olarak inşa ediliyor. Hali hazırda ülkemizin en yüksek yolcu kapasitesine sahip metro hattı olacak. Hattın Kabataş kesimi 2. etap olarak ayrıca ihale edilmiştir. Mahmutbey-Esenyurt arasındaki kesimi ise 3. etap olarak ihale edilecek. Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı açılışı ihaleler gerçekleştirişip çalışmalar tamamlandıktan sonra gerçekleştirilecek.

Mecidiyeköy'den başlayarak Mahmutbey'e kadar uzanan M7 metro hattı 86 bin 400 yolcu taşıyor. Mecidiyeköy Toplamda 26 dakikalık seyehat süresi bulunan Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı bitiş tarihi itibari ile Mecidiyeköy istasyonunda M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı ve metrobüs işletmesi ile, Alibeyköy istasyonunda T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı ile, Karadeniz Mahallesi istasyonunda T4 Topkapı-Mescidi Selam tramvay hattı ile, Mahmutbey istasyonunda M3 Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir metro hattı ile entegrasyon sağlanacaktır.

Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman bitiyor sorusunun detaylarını detaylarını sizler için derledik. Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılacak sorusu ile ilgili gelişmleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181