Nivo İstanbul'dan ev alana araba yanında geliyor!
Cathay Group imzası taşıyan Nivo İstanbul'dan ev alana araba yanında geliyor. Projede ev alanlara Intercity güvencesiyle ev ödemeleri bitene kadar kiralık araba veriliyor. Ayrıca kampanya kapsamında arabası olan kişilerin arabaları evin peşinatı yerine sayılıyor ve yine ödemeler bitene kadar araba kiralanıyor.

42 bin metrekarelik bir alanda yer alan ​Nivo İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Avrupa yakasının simge projelerinden biri olmayı hedefleyen proje 50 ile 80 metrekare arası değişen 1+1, 85 ile 147 metrekare arası değişen 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. 

Toplam inşaat alanı 200 bin metrekare olan Nivo İstanbul projesinde 6 blok 1.404 ünite yer alıyor. Basın Ekspres bölgesinde daha önce iki fabrikanın yer aldığı bölgede hayata geçirilen projenin 1 bloğu 'serviced apartments', 3 bloğu home-ofis ve 2 bloğu ise konut olarak tasarlanıyor. 

Nivo İstanbul teslim tarihi ne zaman? Tıklayınız.

Nivo İstanbul nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181