Sarıgazi Türkiş Blokları metro hattı!
Yolculuk süresini 8 dakikaya indirecek olan Sarıgazi Türkiş Blokları metro hattı detaylarını sizler için araştırdık.

5.6 kilometre uzunluğa sahip olacak olan Sarıgazi Türkiş Blokları metro hattı çalışmaları devam ediyor. Hattın 1.etabı M5 Çekmeköy-Sultanbeyli metro hattı kapsamında Yenidoğan-Sarıgazi arasında inşa edilen Sarıgazi Türkiş Blokları metrosu projesinin yolcu kapasitesi 35 bin kişi olacak.

İkinci etap olan Türkiş Blokları ile Sarıgazi arasında ise proje çalışmaları ve proje içerisindeki tüm simulasyonlar yapılmaktadır. Soyak Yenişehir istasyonunda M12 Göztepe-Ümraniye metro hattı ile, Türkiş Blokları istasyonunda M8 Bostancı-Dudullu metro hattı ile entegre edilmesi planlanmaktadır.

Sarıgazi Türkiş Blokları metro hattı detaylarını sizler için derledik. Sarıgazi Türkiş Blokları metro hattı güzergahı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ /EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181