Seyrantepe Alibeyköy metro hattı!
Yolculuk süresini 8,5 dakikaya indirecek olan Seyrantepe Alibeyköy metro hattı detaylarını sizler için araştırdık.

7 kilometre uzunluğa sahip olacak olan Seyrantepe Alibeyköy metro hattı çalışmaları devam ediyor. Hattın Seyrantepe metro istasyonu bölgesinden Cendere üzerinden geçerek Alibeyköy Cep Otogarı' na entegre olması planlanan Seyrantepe Alibeyköy metrosu projesinin yolcu kapasitesi 45 bin kişi olacak.

İşte Seyrantepe Alibeyköy metro durakları detayları;
- Seyrantepe
- Hamidiye
- Alibeyköy Cep Otogarı
- Çırçır

Seyrantepe istasyonunda M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı ile, Alibeyköy Cep Otogarı istasyonunda T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı ile, Çırçır istasyonunda M7 Kabataş-Mahmutbey-Esenyurt metro hattı ile entegrasyonu planlanmaktadır.

Seyrantepe Alibeyköy metro hattı detaylarını sizler için derledik. Seyrantepe Alibeyköy metro hattı güzergahı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ /EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181