Kadıköy Sultanbeyli metro hattı!
Yolculuk süresini 28 dakikaya indirecek olan Kadıköy Sultanbeyli metro hattı detaylarını sizler için araştırdık.

19 kilometre uzunluğa sahip olacak olan Kadıköy Sultanbeyli metro hattı çalışmaları devam ediyor. Batı ucunda Kadıköy ilçesinin iç bölgelerinden başlayarak doğu da Sultanbeyli' ye ulaşması planlanan Kadıköy Sultanbeyli metrosu projesinin yolcu kapasitesi 70 bin kişi olacak.

İşte Kadıköy Sultanbeyli metro durakları detayları;
- Esatpaşa
- Mustafa Kemal
- Finans Merkezi
- Ataşehir
- Türkiş Blokları
- Ferhatpaşa
- Samandıra
- Veysel Karani

Esatpaşa istasyonunda Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metro hattı ile, Finans Merkezi istasyonunda M12 Göztepe-Ümraniye metro hattı ile, Türkiş Blokları istasyonunda M8 Bostancı-Dudullu metro hattı ile, Veysel Karani istasyonunda M5 Üsküdar-Çekmeköy-Sultanbeyli metro hattı ile entegre olması planlanmaktadır.

Kadıköy Sultanbeyli metro hattı detaylarını sizler için derledik. Kadıköy Sultanbeyli metro hattı güzergahı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ /EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181