Senetle ev satan inşaat firmaları Ankara!
Senetle ev satan inşaat firmaları Ankara listesinde banka kredisi kullanmadan ev sahibi olabileceğiniz projeler  yer almaktadır. Son dönemlerde artan konut kredisi faizleri nedeniyle inşaat şirketleri tarafından yapılan şirket içi vade kampanyaları da büyük ilgi görmeyi başardı.

Türkiye’nin başkenti Ankara’da ev sahibi olmak isteyen ancak banka kredisi kullanmak istemeyenler hangi firmalardan senetle ev alınabilir ?

İşte Senetle ev satan inşaat firmaları Ankara listesi…

Address Eryaman
Oldukça geniş sosyal alanlara sahip olan Address Eryaman Ankara Etimesgut ilçesi Eryaman'da hayata geçirilecek. Yüzme havuzu, sauna, türk hamamı, fitness, bisiklet park alanı, açık ve kapalı çocuk oyun alanlarının bulunacağı projede 3 blok yükselecek.

Park Hayat İncek
Daire büyüklüklerinin 150 metrekare ile 340 metrekare arasında değişim gösterdiği Park Hayat İncek fiyatları kampanyaya özel olarak 760 bin TL'den başlıyor.

Duru Beytepe / Tona Yapı ve Safe İnşaat A.Ş
Tona Yapı ve Safe İnşaat A.Ş. imzası ile yükselen Duru Beytepe güncel fiyatları 528 Bin TL'den konut alıcılarına sunuluyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri ile toplam 484 adet daireden oluşan projede dairelerin büyüklükleri 202 metrekare ila 501 metrekare arasında değişiyor. 

Sukent Beytepe
770 adet daireden oluşan projenin yüzde 85'i yeşil alan olacak şekilde tasarlanıyor. 35 katlı 6 bloktan oluşan projede her blokta çok amaçlı spor salonu ve fitness merkezi , yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları bulunuyor.

Beysu Evleri
2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Beysu Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 105 ila 353 metrekare arasında değişiyor.

Senetle ev satan firmalar Ankara listesinde yer alan projelerdeki bilgiler dönemsel olarak değişkenlik gösterebilir. Projeler hakkındaki yeni gelişmeler ve haberler diğer sayfalarımızı inceleyebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sedat Erdoğmuş 6 yıl önce

Eryamanda senetle Ev almak istiyorum bilgi alabilirmiyim

banner182

banner181