Sur Yapı Muhit Sancaktepe Nesiller Boyu Yatırım kampanyası!
Anadolu Yakası Sancaktepe'de konumlanan Sur Yapı Muhit Sancaktepe Nesiller Boyu Yatırım kampanyası başladı. Kampanya kapsamında yüzde 35 peşinat alınıyor. Altıncı ay da yüz 15, 12, 24 ve 36’ıncı aylarda yüzde 7 vade farksız Sur Yapı bünyesinde ödeme alınıyor. Kalan tutarı ise Sur Yapı bünyesinde 48 sabit vade farksız taksite bölünüyor.

18 bin 316 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesi İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan projede ticari alanlarda yer alıyor. 

48 bin metrekare büyüklüğünde inşaaat alanı üzerinde inşa edilen Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesi Sur Yapı güvencesi ile yükseliyor. 7 blokta 217 konuttan oluşan proje lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181