Turyap 150 gayrimenkulü yüzde 40 düşük bedelden 24 Mart'ta satışa sunacak!
2001 yılından bu yana binlerce gayrimenkulün açık artırma yöntemi ile satışına aracılık eden Turyap, 13. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi’nin ikinci günü 24 Mart 2019 Pazar saat 14:00’te Hilton Convention Center’da site içinde sıfır daire, ofis, villa, arsa, ada ve okuldan oluşan gayrimenkullere yönelik “Teklif Alma Toplantısı” düzenleyecek.

Müzayede ve açık artırmadan farklı olarak katılım teminatlarının düşük olduğu bu satış yönteminde hemen tapu teslimli konut veya ticari gayrimenkuller %40 düşük bedellerden satışa sunulacak. 500 TL katılım teminatını yatıran herkes toplantıya katılarak ucuz fiyatlı gayrimenkul alma şansı elde edecek. Salonda gayrimenkullere gelen en yüksek teklifler satış onayı için taşınmaz malikine onaya sunulacak. Satışına onay verilen gayrimenkulün ödemesi yapıldıktan sonra tapu devri ve teslimi gerçekleşecek. 

Maslak 1453, Bomonti Business Center ve Sultan Makamı, Yalova Sakura Park, Kağıthane Dap Yapı Z Ofis başta olmak üzere 150’ye yakın gayrimenkul için teklif alınacak.

Toplantı kapsamında site içinde sıfır daire, ofis, villa, arsa, ada ve okuldan oluşan gayrimenkuller 188.500 TL’den başlangıç bedelleriyle satışa sunulacak. Gayrimenkuller İstanbul Sarıyer, Kartal, Bakırköy, Üsküdar, Şişli, Beşiktaş, Kağıthane, Maltepe, Beykoz; Yalova Kadıköy; Muğla, Bodrum; Balıkesir, Manyas; İzmir, Çiğli; Çanakkale, Bayramiç’te yer alıyor. 

Hemen Tapu, Hemen Teslim
Gayrimenkullerin tamamı hemen tapu-teslime ve krediye uygun.  Açık artırma öncesi, katılımcılar Turyap’ın web sitesi üzerinden satışa sunulan gayrimenkullerle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirler. Teklif alma toplantısına katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin, şartnamelerde belirtilen banka hesabına teminat yatırmaları ya da toplantı günü kredi kartı/nakit ödeme ile 500 TL katılım bedeli ödemeleri gerekiyor. Toplantıda teklif vermeyenlerin katılım bedelleri iade ediliyor. 

Bebek’te Malikane
Bebek sırtlarında bulunan malikane 1.500m2 arsa ve 1.400m2 kapalı alana sahip. Boğaz’a karşı konumu ve mimarisi ile öne çıkıyor. 121.434.000TL başlangıç fiyatıyla teklif alınacak. 

Bursa’da Kiracılı Eğitim Binası
Bursa’da 7.670m2 arsa ve 12.000m2 kapalı alana sahip, zincir eğitim grubunda 2027 yılına kadar kiralık olarak kalacak, yatırım değeri çok yüksek okul binası ve arsası 26.000.000TL’den başlangıç fiyatıyla ile teklif alınacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181