İmar barışı son ödeme tarihi ne zaman?
İmar barışı son ödeme tarihi ne zaman sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. Yaklaşık 13 milyon yapıyı ilgilendiren imar barışı müracaatları 8 Haziran 2018 tarihi itibari ile başladı.

İmar barışı son ödeme tarihi ne zaman sorusunun detayları şu şekilde; Başvuruda bulunan kişiler imar barışı ödemesi son gün olan 31 Aralık 2018 tarihine kadar kayıt bedellerini ödeyebilecek.

Başvurularını tamamlayan kişiler kayıt sırasında verilen başvuru numarası ile paralarını Ziraat Bankası’na yatıracak. Ziraat Bankası'ndan ‘Başvuru numarası’ ile fatura öder gibi imar barışı ödemeleri kolaylıkla yapılabilecek. Başvuru sonrasında ödemelerini yapan kişilerin başvuru işlemleri tamamlanmış olacak.

8 Haziran 2018 tarihinde başlayan imar affı başvuruları 31 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek. Yapılacak başvuru için yapı maliyeti, arsa emlak değeri toplamı üzerinden konutlarda yüzde 3, ticari yapılarda ise yüzde 5 olarak yatırılacak. İmar barışı için başvurular E-devlet üzerinden online olarak ya da bakanlık tarafından açıklanan lisanslı kurulular tarafından kabul edilecek.

İmar barışı son ödeme tarihi ne zaman sorusunun detaylarını sizler için derledik. İmar barışı ödemeleri ne zaman son sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasar uçak 5 yıl önce

İmar barışı ödemesi ne zaman bitiyor

banner182

banner181