Isparta'da 4 bin Toki konutunun arazi tapu işlemi yapıldı!
Isparta'da emeklilerin taleplerinin alınmasıyla başlatılan ucuz konut projesinde çok önemli bir aşama geçildi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Aliköy mevkiinde Milli Emlak'a ait 4 bin dairelik 140 bin 842 metrekarelik taşınmazın TOKİ Başkanlığı mülkiyetine geçtiğini açıkladı.

ZOR AŞAMA GEÇİLDİ
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait tapunun TOKİ'ye devredilme işleminin tamamlanmasıyla önemli bir aşamanın geçildiğini söyledi. Gelişmenin Isparta'ya hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Bilgiç, "Isparta'da ucuz konut yapacağımıza dair sözümüzü hiçbir zaman unutmadık. Bu konunun sıkı bir şekilde takipçisiyiz" dedi.

10 BİN TALEP GELDİ
Emekliler Derneği üzerinden talepleri toplayarak TOKİ için gerekli olan bir süreci tamamladıklarını belirten Bilgiç, "Emeklilerimiz bize inandı ve TOKİ projeleri için talepte bulundular. 10 binin üzerinde kişi başvuruda bulundu. Bu emeklilerimiz başta olmak üzere diğer insanlarımızın ekonomik konutlara olan ihtiyacını ortaya koyuyor. Ispartamızda dar ve alt gelir grubundaki insanlarımız ev sahibi hayali ile yaşıyor" diye konuştu.

HERKESE EV YAPILACAK
Bilgiç, "Devletimiz TOKİ aracılığıyla bu imkanı sunuyor. Neden Ispartamızın emeklileri de, esnafı da, işçisi de yararlanmasın. İnşallah bundan sonraki süreçte TOKİ iş programının hızlandırılması için çalışacağız. Isparta'da ilk etapta 3 bin 500-4 bin konut yaptıracağız. TOKİ projelerimiz bununla sınırlı kalmayacak. 2.etap, 3. etap diyerek herkesi konut sahibi yapacağız ifadelerini kullandı.

Sabah 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181