Arnavutköy'de, Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi'nin çalışmaları başladı!
İstanbul’un gelecek vaat eden ilçelerinden biri olan Arnavutköy, dev projelere ev sahipliği yapıyor. Yeni Havalimanı, Kanal Projesi ve Kuzey Çevre Yolu gibi birçok hükümet projesinin merkezinde olan Arnavutköy, yapılan yatırımlar ile İstanbul’un Yarını olma yolunda hızla ilerliyor.  

Arnavutköy Belediyesi’nin yaptığı yatırımların yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de ilçeye yaptığı dev kompleksler, vatandaşlar tarafından tam not alıyor. Arnavutköy Belediyesi tarafından talep edilen ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilip yapım aşamasına geçilen Arnavutköy, Boğazköy Kültür ve Spor Merkezi, 15 bin 390 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Boğazköy Merkez Mahallesi’nde inşa edilen spor ve kültür kompleksi, bölgenin sosyal ihtilaçlarını karşılayacak. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın talepleri doğrultusunda yürütülen çalışma, 500 gün gibi bir sürede tamamlanacak. Bölgeyi hareketlendirecek olan kompleksin içerisinde birçok sosyal donatı alanı bulunuyor. Gençlerin sportif faaliyetlerini yapabileceği spor merkezi ve kaykay pisti, vatandaşların vakit geçirebilecekleri kafe ile restoranlar yer alacak. Ayrıca bilim merkezi, etkinlik alanları, katlı otopark, kütüphane, çok amaçlı salonlar, gençlik merkezi, yetişkin evi, halk sağlık merkezi, kadın kültür merkezi, kreş, anaokulu ve idare binalarda dev kompleksi içerisinde faaliyette olacak.
 
Arnavutköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181