İstanbul AVLU34 Alış-Veriş Merkezi'nin çalışmaları sürüyor!
Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından temeli atılan AVLU34 Alış-Veriş Merkezi’nin, yapım çalışmaları sürüyor.
    
Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın seçim beyannamesinde yer verdiği vaatlerinden biri olan alış-veriş merkezi, hızla yükselmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda temeli atılan AVLU34 Alış-Veriş ve Yaşam Merkezi, kısa sürede tamamlanıp, ilçeye hizmet vermeye başlayacak.

Arnavutköy, AVLU34’e Kavuşmak İçin Gün Sayıyor 
Arnavutköy Belediyesi tarafından projesi hazırlanan yaşam merkezi, 2018 yılı içerisinde tamamlanıp vatandaşların hizmetine açılacak.  Yüzde 65’i tamamlanan alış-veriş yaşam merkezi içerisinde yer alan kültür merkezi, ticarethaneler, süs havuzları, çocuk oyun alanları ve rengârenk peyzaj düzeniyle, bugüne kadar hep düşlenilen bir yaşam merkezi, Arnavutköy’e kazandırılıyor.

Kültür, Sanat ve eğlence AVLU34’de Buluşacak
51. 000 m2’ lik kiralanabilir alana sahip olacak alış-veriş ve yaşam merkezi, içerisinde 77 mağazaya ev sahipliği yapacak. 5 kat olarak inşa edilen alış-veriş merkezi; 3 bin m2 yeme içme alanı, 840 m2 sosyal tesis, 434 koltuklu kültür merkezi, 695 tezgahlı kapalı Pazar, 440 araçlık otopark ve eğlence alanlarını bünyesinde barındıracak.

Arnavutköy’ün ilk sinema salonunun yer alacağı alış-veriş ve yaşam merkezinde; kültür merkezi ve sosyal tesisler ile AVLU34; sanatın ve kültürün tüm renklerini taşıyacak. Hollywood’un vizyona giren son filmleriyle, tiyatrodan dans gösterilerine kadar uzanan geniş bir etkinlik yelpazesi alış-veriş ve yaşam merkezi içerisinde yer alacak.

Arnavutköy Belediye

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181