Şile Katlı Otopark projesinin inşaatı gün yüzüne çıktı!
Şile’ye ulaşım, sosyal alan ve otopark konusunda büyük avantaj sağlayacak Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi tüm hızı ile devam ediyor. Yerin altında 600 araçlık 4 katlı otoparkın bulunduğu ve Şile’nin trafik sorununa büyük çare oluşturacak proje kapsamında otopark inşaatı gün yüzüne çıktı.
        
Zemin altında 4 katlı otoparkı bulunan projenin otopark kısmında sona gelindi. Dördüncü katının çalışmaları tamamlanmak üzere olan projede hummalı çalışmalar yağmur çamur demeden devam ediyor. Otopark inşaatının tamamlanması ile birlikte meydan ve ticari birimlerin inşaatına başlanacak olan projenin 2018 yılı yaz dönemi öncesi hizmete girmesi hedefleniyor.
 
Projenin 20.233 m2 alan içerisinde otopark-meydan ve otopark-ticari alanlar arasında asansör bağlantısı bulunacak, 25-135 m2 arası toplam 47 ticari birim kiracıların mevcut dükkânları kategorize edilerek (restoran-büfe-ticari-m2 v.b) kura sistemi ile dağılımlar yapılacak.

ŞİLE ‘AÇIK HAVA AVM’Sİ     
Yenilenen Limanla birlikte büyük bir destinasyona sahip olacak olan Şile’de Kent Meydanı, Liman, Şile Kalesi, Şile Feneri, Kültür Merkezi, Spor Merkezi ve Kumbaba Moteli ve Şile Bezi Modelleme Merkezi arasında bir güzergah oluşturularak, gerek yürüyen merdivenlerle gerekse ring seferlerle vatandaşların yürüyüş konforuna kavuşması ve tüm Şile’de ulaşım kolaylığı ile projeler arası geçiş sağlanacak.

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu: “Projelerimizin tamamlanması ile Şile içerisinde oluşturulacak ulaşım ve gezi sirkülasyonunda Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projemizle başlayıp Liman mevkii, sahil, Şile Kalesi, Maşatlık Parkımız, Tarihi Şile Feneri, Kültür Merkezimiz, Spor Merkezimiz ve Kumbaba Moteli ile hemşehrilerimiz ve misafirlerimiz bir tur keyfi yaşayacak. Sıkılmadan, sosyal aktivitelerle dolu güzergahları ziyaret ederek Şile’nin keyfini çıkarabilecekler. Şile, tüm bu projeler aynı anda faaliyet göstermeye başladığında açık hava AVM’si konumunda bir yapıya sahip olacak” sözleri ile Şile’nin gelişimi ve gelecekteki bulunacağı konumu ile ilgili bilgiler verdi.  

Şile Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181