Başkan Remzi Aydın, Eyüp kentsel dönüşüm projeleri son durumları hakkında bilgi verdi!
Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, yerinde dönüşümle ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Aydın, KİPTAŞ'ın Akşemsettin ve Çırçır'da çalışmalara başladığını ve sürecin Yeşilpınar ve Karadolap ile devam edeceğini belirtti.

BAŞKAN AYDIN: DARISI DİĞER PROJELERİMİZİN BAŞINA
KİPTAŞ yetkililerinin Altay Sokak'ta ofis açarak konuyla ilgili vatandaşı bilgilendirdiğini açıklayan Başkan Aydın, şunları söyledi; “Öğretmen Blokları ve altındaki gecekonduları kapsayan bir proje yapılmıştı. Yerinde dönüşümü öngören çalışmayla ilgli Altay sokakta açılan ofiste KİPTAŞ görevlileri vatandaşımızı bilgilendiriyor. Görüşmeler bittikten sonra imzalar atılır ve projeye göre uygulamaya geçilir.

Ben şimdiden hayırlı olsun diyorum. Çırçır Mahallesi'ndeki projesinin tanıtımını ise KİPTAŞ Genel Müdürümüz İsmet Yıldırım ile beraber yaptık. Çırçır Camisi'nin arkasındaki yaklaşık 8 dönümlük arazide dönüşümü öngören bir sunum yapıldı. Alanda ölçümler ve tespitler yapıldıktan sonra proje başlayacak. İnşallah darısı diğer projelerimizin başına.”

BAŞKAN AYDIN: SIRADA ALİ TÜFEKÇİ ADASI VAR
Çalışmaların Yeşilpınar ve Karadolap ile devam edeceğini kaydeden Başkan Aydın, konuşmasına şöyle devam etti; “Yeşilpınar'da ise Sağlık ve Gençlik Sokakta projelerimiz var. KİPTAŞ aynı şekilde bölgede ofis açacak ve benzer süreç başlayacak. İnşallah sırada Ali Tüfekçi adası var. KİPTAŞ 4 projeye başlarsa çok güzel bir çalışma olacak.

İstanbul'da KİPTAŞ'ın bu çapta çalıştığı başka bir proje yok. Sağ olsunlar Eyüpsultan'a özel itiman gösteriyorlar. KİPTAŞ, kar amacı gütmeksizin hizmet amaçlı çok güzel projelerle bu süreci yürütecek."

Eyüpsultan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181