Esenler'de 542 hak sahibi daha dairelerine kavuşuyor!

‘Akıllı ve Güvenli Şehir Esenler’de yaşayacak 542 dairenin hak sahipleri için kura çekimi yapıldı. Konutları belirlenen vatandaşlar, yeni ve güvenli evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Esenler’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor ve hak sahibi vatandaşlarımız dairelerine kavuşmaya başlıyor.

17 Ağustos Marmara Depremi’nin 22. Yılında, 1. Etap 1. Kısım için yapılan kura çekiminin ardından Akıllı ve Güvenli Şehir Esenler’deki Güney Rezerv Alanı 1.Etap 2.Kısım’da oturacak hak sahipleri de kura çekimine katıldı.

HAK SAHİBİ 542 VATANDAŞIMIZ EVLERİNE KAVUŞTU

Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde noter huzurunda gerçekleşen heyecan dolu kura çekiminde 542 dairenin sahipleri belli oldu. Konutları belirlenen vatandaşlar, yeni ve güvenli evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Olası İstanbul depremine karşı güvenli, geniş donatı alanlarına sahip, yeşil ile bütünleşmiş, yatay mimari üslubunda, akıllı ve güvenli şehir konseptinde inşa edilen daireler, yıl sonuna kadar vatandaşlara teslim edilecek. Daireler, 80 ile 125 metrekare arasında değişiyor.

Esenler’de çok önemli bir dönüşüme ve gelişime neden olan akıllı şehir projesinin detayları hakkında daha faza bilgi almak isterseniz, ilgili sayfamızıziyaret edebilirsiniz.

Esenler Rezerv Yapı Alanı 1. Etap 1. Kısım’da bulunan 531 konut için de Ağustos ayında yapılan kuranın sonuçları içinse ilgili haberimizi inceleyebilirsiniz.

Esenler Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181