Güneşli THY Sitesi kentsel dönüşüm projesi!
Bağcılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güneşli THY Sitesi kentsel dönüşüm projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Bağcılar Evren Mahallesi THY Sitesi, Bakanlar Kurulu kararı ile 6306 sayılı kanuna göre “Riski Alan” olarak tespit edidi ve 17 Mayıs 2013 tarihli resmi gazetede yayınlanarak ilan edildi. 16 bin 780 metrekare alana sahip olan Güneşli THY Sitesi kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar devam ediyor.

50 bin 340 metrekare emsal inşaat alanına sahip olan Güneşli kentsel dönüşüm projesi kapsamında yer alan THY Sitesi'nde bulunan 444 adet konutun yıkımı gerçekleştirildi. 12 katlı 10 bloğun inşa edileceği Güneşli THY Sitesi kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında 696 daire ile 9 dükkan bulunacak. 

705 araçlık otoparkın da hizmet vereceği THY Sitesi kentsel dönüşüm kapsamında sosyal donatı alanı olarak parklar, açık spor sahaları, çocuk bahçeleri, kapalı yüzme havuzu, Türk Hamamı, sauna ve buhar odaları ile çocuk oyun alanı da yer alacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181