Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi son durum Şubat 2019!
Beyoğlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi son durum Şubat 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi son durum Şubat 2019 detayları şu şekilde; 2 milyon 250 bin metrekare büyüklüğüyle Türkiye’nin en büyüğü olan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ilk etap kura çekilişi Piyalepark'ta yapıldı. Bu kapsamda 80 adet hak sahibinin daireleri belirlendi ve 15 gün sonra da daire tapuları teslim edilecek. Diğer etaplar ile ilgili kura çekim tarihleri belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Okmeydanı'nda Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız mahallelerindeki bazı yerlerin riskli alan ilan edilmesi ile planlanan Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında konut, yeşil alanlar, çok amaçlı alanlar ve sosyal alanlar yer alacak.

Yaklaşık 4 milyon 250 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projenin 2 milyon 850 bin metrekaresinin iskan edilmesi öngörülüyor. İskan edilen alanın 1 milyon 750 bin metrekare hak sahiplerine dağıtılacak ve geriye kalan kısım yatırımcıya sunulacak. 123,5 hektarlık alanın riskli bölge olarak ilan edilmesi ile bu alanda inşa edilecek olan 

İstanbul Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ilgili yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanunun 2. maddesi ve ek 1. maddelerine göre Bakanlar Kurulu'nda 13 Haziran 2016'da kararlaştırılarak Resmi Gazete'de yayımlandı.

Okmeydanı kentsel dönüşüm haritası detayları için tıklayınız.
Okmeydanı kentsel dönüşüm ne zaman bitecek detayları için tıklayınız.

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi son durum Şubat 2019 detaylarını sizler için derledik. Beyoğlu Okmeydanı kentsel dönüşüm son durum ve Okmeydanı kentsel dönüşüm son durum 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şükrü şahin 5 yıl önce

Kaçsenedir bekliyoruz fetihtepe dereiçi sok nezaman başlayacak.

Avatar
Şükrü şahin 5 yıl önce

Kaçsenedir bekliyoruz fetihtepe dereiçi sok nezaman başlayacak.

Avatar
güler babal 5 yıl önce

şatafatlı sokakta almış olduğumuz arsamıza 1i5 senedir imar bekliyoruz maduruz imara açılmasını bekliyoruz

Avatar
ekrem aras 5 yıl önce

diğer adalarda da başlasın artık..bu iş başlayıp bitmezse en büyük hesabı bu dünyada olmazsa diğer tarafta ahmet misbah demircan verecek..bu vaatle yıllarca başkanlığı kazandı.

banner182

banner181