Başakşehir Merkez Çarşı ne zaman teslim?
Makro İnşaat - Akyapı imzası ile hayata geçirilen Başakşehir Merkez Çarşı projesinde yer alan dükkanların teslim tarihi Haziran 2018 olarak planlanıyor.

45 bin 389 metrekare arsa alanında inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı projesindeki 252 ticari ünite bulunuyor. Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğünde olan proje Türkiye’de ilk defa 65 bin metrekarelik meydanında bir arada inşa edilen resmi kurumlara komşusu konumunda yer alıyor. Açık artırma ile satılan proje Park Mavera projesinin altında yer alan ticari ünitelere isim olarak veriliyor.

Başakşehir Merkez Çarşı projesi yaşam ve alışveriş merkezi olma özelliği ile dikkat çekiyor. Başakşehir Merkez’deki Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Başakşehir Merkez Çarşı projesi Türkiye’de ilk defa kamu kurumlarını tek bir merkezde toplayan kent meydanındaki tek ticari ünite olma özelliğini taşıyor. Projede başta Türkiye’de faaliyet gösteren uluslararası markalar olmak üzere, aktif şubelere sahip olan 25 banka, binlerce restoran, kafeler, teknoloji marketler, binlerce hazır giyim mağazası, eczaneler, sağlık sektörü tedarikçileri ve marketler yer alıyor.

Başakşehir Merkez Çarşı iletişim!
Adres: Kayabaşı Mah. Evliya Çelebi Cad. No:3 Başakşehir İSTANBUL 
Telefon: 444 61 71
Web: basaksehirmerkezcarsi.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181